Phone number: +373-22-229139suvorovvin@driada-wine.com

Din holding fac parte, în Republica Moldova, companiile vinicole Suvorov – Vin (crama fondata in 2003) şi Kazayak – Vin (crama fondata in 1958). Suvorov-Vin deţine peste 500 de hectare de podgorii în zona de sud a Moldovei, acolo unde climatul pentru viticultura de calitate este perfect. Strategia companiei este de a transmite întregii lumi mesajul legat de calitatea excelentă a vinurilor moldoveneşti, prin intermediul marketingului inteligent si a diferitor aspecte ale culturii din Moldova.

Vinurile Suvorov sunt produse în strictă conformitate cu cerinţele europene ale vinificaţiei. Dar din 2015 vinurilor rosii li s-a acordat categoria IGP (Indicatie Geografica Protejata). Compania  aplică metode şi tehnici moderne de prelucrare a strugurilor, de filtrare cu membrană, tratare la rece şi procese sterile de îmbuteliere. Procesul de producţie este supus controlului permanent și combină tradiţiile seculare ale vinificaţiei moldoveneşti, experienţa practică şi tehnologii inovatoare.

Holding-ul produce o gamă largă de vinuri seci, demiseci, demidulci, de desert, precum şi vinuri naturale de fructe, glintwein (infuzie naturală din 16 ierburi curative şi coacăze roșii), cruchon-uri (vin natural cu adaos de suc natural de fructe), vinuri cu conţinut scăzut de alcool, spumante, vermuturi, lichioruri. Din portofoliu fac parte game ca, Green Lee, STORKS, KAZAYAK, Nicole,  Bon Voyaje, Sang de Terre, Monteco, etc. Pentru îmbutelierea vinurilor din gamele Villa Grande, La Companione se foloseşte tehnologia twist-off, metodă de etanşare care elimină schimbările bruşte de temperatură, asigurând o înaltă calitate şi caracteristici de stabilitate a vinurilor în timpul depozitării, iar pentru gama Green Lee – se foloseste tehnologia Swing-Top, unica in Moldova.

Pentru îmbutelierea vinurilor se folosesc în mare parte sticle exclusiviste, cu design elaborat, iar politica de vânzări este orientată către client, existând chiar posibilitatea realizării de sortimente exclusive pentru fiecare client, cu performanţa de executare a comenzii în cel mult 25 de zile.

Din 2008, compania Suvorov – VIN este lider în producerea şi exportul vinurilor îmbuteliate din Republica Moldova, cu un volum anual de aproximativ 10.000.000 de sticle si cota media de 20% din volumul total de export. Piaţa de desfacere este extinsă în ţări ca Polonia, Germania, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Romania, Croatia, Bosnia, Bielorusia, Ucraina, Rusia, Kazahstan, Israel, Grecia, Ghana, Nigeria, China, Japonia, SUA şi neaparat – Moldova.

Designed by Suvorov Vin. All rights reserved.