V i n u r i

Ca sursă de inspirație a noastră

barrik_chardonnay

C o l e c ț i a B a r r i q u e

În inima vechii podgorii, unde umbrele copacilor bătrâni se împleteau cu flăcările soarelui la apus, s-a maturizat o colecție de vinuri care întruchipează înțelepciunea veche și puterea naturii. Acestea au fost vinurile din colecția Barrique. Acest vin este o poveste vie spusă în fiecare picătură, care te cufundă în atmosfera unei podgorii vechi și în mirosul butoaielor de stejar pline de timp. Barrique este un vin care combină înțelepciunea străveche a gurmandului modern într-o maiestuoasă armonie de arome.

C o l e c ț i a V i o r i c a

Pe pantele verzi ale dealurilor moldovenești, unde soarele mângâia languros viile, a crescut o poveste de dragoste și pasiune, întruchipată într-o colecție de vinuri numită Viorica. Acest vin a fost creat în onoarea unei fete din Moldova al cărei nume a devenit întruchiparea frumuseții și a rafinamentului. Fiecare sticlă de Viorica nu este doar un vin, ci și un moment de întâlnire cu ceea ce este prețios în viață. Este un vin care te invită să te scufunzi în istoria vinificației, în care fiecare picătură este plină de dragoste pentru pământ și pentru viață.
kazayak_viorica

C o l e c ț i a E s t e t

Acest vin este rodul unei iubiri pasionale pentru artă și lucruri frumoase.
Estet nu este doar un vin, este artă în fiecare picătură, scufundându-vă într-o lume magică de pasiune și mister, adusă la viață cu fiecare înghițitură din această băutură unică.

C o l e c ț i a S t o r k s

La umbra vechilor castele, unde legendele se împletesc cu istoria, o colecție de vinuri maturate pentru a deveni moștenirea secolelor și măreția momentului. Acest vin a fost numit Storks – în onoarea familiilor antice care au servit ca gardieni ai misterelor câmpurilor de struguri. Acest vin este o invitație la o scufundare în trecut, unde fiecare înghițitură devine o poartă către o lume a misterului și a vârstei maiestuoase. Storks nu este doar un vin, este o moștenire de secole care vă oferă o întâlnire cu istoria care răsună în fiecare picătură.
storks_merlot
kazayak_sangria_so

C o l e c ț i a S a n g r i a

Undeva, la umbra grădinilor spaniole, unde palmierii șopteau în bătaia vântului și soarele se scufunda în nuanțele roșu-portocalii ale zilei, s-a născut o colecție de borcane numită Sangria. Aceste cutii erau mai mult decât simple băuturi – ele întruchipau căldura zilelor însorite și ardoarea nopților spaniole.
Sangria nu este doar o băutură, este o călătorie în colțurile pitorești ale Spaniei, unde în fiecare cutie există o poveste ascunsă de sărbătoare și bucurie, gata să fie dezlănțuită în paharul tău.